Zonder bkr lenen

Het Bureau Krediet Registratie houdt van iedereen in Nederland bij wat hij leent en of de schulden afbetaald kunnen worden. Voor sommige mensen kan de BKR registratie erg vervelend zijn aangezien het als inbreuk op de privacy kan worden gezien. Daarnaast is het zo dat de BKR registratie een belangrijke rol speelt bij het afsluiten van een nieuw krediet. Een negatieve BKR registratie kan er immers voor zorgen dat het afsluiten van een nieuw krediet erg lastig is. Maar is het eigenlijk mogelijk om zonder BKR toetsing geld te lenen?

 

Geld lenen zonder BKR toetsing

Dit is wel dergelijk mogelijk. Het probleem is echter dat alle grote ondernemingen als A-Krediet alleen maar geld uitlenen met een BKR toetsing. Dit is dan ook een goede manier om de betrouwbaarheid van de klant te testen aangezien ze kunnen zien of u aan uw betaalverplichtingen kunt voldoen. Wanneer dat niet het geval is ligt de kans dat u een nieuw krediet kunt terugbetalen nog lager.

Toch is het mogelijk om zonder een BKR toetsing te lenen. Hier dient u echter wel wat voor in te leveren: het risico ligt hoger en dat risico dient u als klant te dragen. De tarieven liggen bij een krediet zonder BKR toetsing vaak hoger terwijl de voorwaarden minder gunstig zijn.

 

Wanneer je geld wilt lenen zonder een BKR toetsing is het vaak nog het lastigst om een aanbieder te vinden die dit wil doen. Wanneer je echter gebruik maakt van een moderne zoekmachine als Google of Bing moet dit niet al te veel problemen opleveren. Het is vaak een kwestie van in een willekeurige zoekmachine geld lenen zonder BKR registratie in te voeren en je krijgt genoeg resultaten.

Marktplaats

Een andere goede plek om aanbieders te vinden die u een krediet willen verstrekken zonder een BKR toetsing is Marktplaats. Hier komt u vaak terecht bij particuliere die u een (klein) bedrag willen lenen voor een bepaalde periode tegen een relatief hoog rentepercentage. Let echter wel op als u een krediet besluit te nemen via Marktplaats: de voorwaarden kunnen hier soms erg gemeen zijn!

240x400