Lenen binnen 24 uur

Wilt u snel een mooie iPad of een nieuw bankstel kopen? Dan is dat tegenwoordig geen probleem! Wanneer uw banksaldo slechts één euro vijftig bedraagt is het nog steeds mogelijk om de financiering rond te krijgen. In dit artikel bekijken we hoe u geld kunt lenen binnen 24 uur en zonder een verdere BKR toetsing. Het is zelfs mogelijk om een onbeperkt hoog bedrag te lenen via een minilening… dit is vanzelfsprekend niet het slimste om te doen maar het is zeker een mogelijkheid.

Nieuwe kredietvorm: minilening

De zogenaamde minilening is een vrij nieuwe en zeer populaire kredietvorm. Het fenomeen is de afgelopen jaren vrij snel gegroeid en dat heeft dan ook de nodige voordelen. Bij een minilening leent u een bepaald bedrag tegen zeer flexibele voorwaarden: denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot het altijd aflossen van de schuld en flexibiliteit op het gebied van BKR toetsing. De voornaamste aanbieders van een minilening doen namelijk niet aan BKR toetsing: het gaat dan ook om een relatief klein bedrag wat zo op uw rekening staat.

Het aanvragen van een minilening is tegenwoordig niet veel lastiger dan het kopen van een krop sla in de supermarkt. De supermarkt is waarschijnlijk nog lastiger, aangezien u daar eerst een paar uur in de rij staat. Bij de minilening moeten we echter kijken naar de uitgebreide nieuwe mogelijkheden: digitaal een krediet afsluiten waarbij het geld binnen 24 uur op de rekening staat is natuurlijk erg handig. Maar met iedere nieuwe ontwikkeling komt er vanzelfsprekend ook weer een groot nadeel in combinatie met een gevaarlijke valkuil.

Pas op met de minilening

Veel mensen maken gebruik van de minilening om een reeds lopend krediet af te lossen. Dit is echter af te raden, aangezien de rente op een minilening niet marktconform is. Het rentepercentage is vaak vijftien procent waarbij de lening al binnen een maand afgelost dient te worden. Hierdoor raken veel mensen in de schulden, aangezien ze duurdere kredieten blijven aanschaffen om de huidige leningen te kunnen betalen.

240x400