200 euro lenen zonder bkr direct op je rekening

200 euro lenen zonder bkr direct op je rekening

Wil je 200 euro lenen zonder bkr en dat direct op je rekening hebben, dan ben je aangewezen op een minilening. Het feit dat je het direct wil hebben maakt het lenen van een dergelijk bedrag wel een stuk duurder. Heb je iets meer geduld, dan kun je een hoop geld besparen op zo´n klein bedrag. Ik zal proberen uit te leggen hoe dat werkt.

Kritiek op de minileningen

Een tijdje geleden was er een hoop kritiek op de zogenaamde minilening, flitskrediet, voorschotje of hoe je het ook noemen wilt. Er werd niet alleen teveel rente gerekend, maar er werden ook kosten gemaakt waar je niet onderuit kon komen. Heb je nu snel een klein bedrag nodig zonder bkr, dan zijn er meerdere opties om geen extra kosten te maken.

200 euro lenen zonder bkr direct op je rekening

Ik neem als voorbeeld Cashper waar je kleine bedragen tot 600 euro kan lenen, echter leen je de eerste keer daar dan kun je ten hoogste 200 euro lenen, dat komt mooi uit, want daar was je namelijk naar op zoek, anders zat je dit artikel nu niet te lezen.

Je zult zien dat wanneer je de aanvraag begint je kunt kiezen uit drie opties, één relatief goedkope waarbij je alleen de rente betaalt en twee met extra kosten, waarbij je voornamelijk betaalt voor het feit dat je het geld dezelfde dag of de dag erna op je rekening hebt staan.

Heb je wat meer geduld dan kies je gewoon voor de goedkoopste oplossing en heb je het geld in 4 dagen binnen. Je betaalt op een bedrag van 200 dan 3 euro rente en dat is het dan, op deze manier kun je op een voordelige manier 200 euro lenen.

Andere aanbieders

andere aanbieders voor 200 euroEr zijn ook andere aanbieders waar je snel 200 euro kunt lenen, maar deze verplichten je om een verzekering af te sluiten, dit noemen zij een garantieverzekering, ofwel een garantie dat wanneer jij niet terugbetaald zij toch hun lening terug krijgen. Deze verzekering is echter zo duur (rond de 100 euro) dat het een minilening wel erg duur maakt. Heb je hier geen problemen mee en vind je het niet erg om extra kosten te betalen dan blijft dit ook een optie voor je.

Aanbieders met garantieverzekering

De aanbieders waar je een verplichte garantieverzekering moet nemen zijn wel een stuk sneller met uitbetalen, vaak wordt de 200 euro dezelfde dag al gestort. Ook de termijn waarin je moet terugbetalen ligt wat soepeler, je kunt kiezen voor 15, 30 of 45 dagen.

Documenten die je moet toesturen

Ga je een minilening van 200 euro aanvragen dan vraagt men een aantal papieren die per email moet opsturen, dit kan dus niet per post, maar moet elektronisch. Als je deze alvast inscant op je computer dan kun je ze meteen toesturen en zal dat je aanvraag aanzienlijk versnellen. Ook moet je een Nederlands mobiel nummer hebben waarop men je kan bereiken, op dit mobiele nummer wordt ook de stand van zaken doorgegeven, er wordt dus met je gecommuniceerd via sms. Je krijgt een sms bij aanvraag en daarna als je alle gevraagde documenten hebt verzonden ook een sms als de lening van 200 euro is goedgekeurd.
De volgende documenten moet je opsturen:
* Kopie van een identiteitsbewijs
* Inkomensbewijs
* Bankafschrift

Voordeel van een minilening

voordelen minilening
Er is geen bkr toetsing, dus een registratie is geen probleem.
Snel geld op je rekening zonder persoonlijk contact.
Bij een volgende aanvraag kun je deze per sms doen.
Je moet snel terugbetalen, dus je bent er ook snel weer van af.
Je kunt snel even een rekening betalen.
Het is volledig anoniem.
Je hoeft maar weinig papieren toe te sturen.
Ideaal voor het lenen van kleine bedragen tot 1500 euro.

Nadeel van de minilening

nadelen van een minilening
Eventuele extra kosten.
Niet in termijn betalen.
Snel aflossen (max 62 dagen).

Over het BKR

Bij het BKR wordt bijgehouden wie er hoeveel leent, of je rood staat bij de bank, of je koopt op afbetaling, welk creditcards je hebt en natuurlijk of je een bepaalde achterstand ergens mee hebt. Een eventuele negatieve registratie blijft na herstel nog 5 jaar staan, in die periode van 5 jaar is het erg moeilijk om ergens een lening of een hypotheek af te sluiten. Voorkomen is beter dan genezen want een negatieve notering werkt lang door.

Het bericht 200 euro lenen zonder bkr direct op je rekening verscheen eerst op Alles over financiën.

240x400